If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дизела наистина дава много приличен разход. Извънградското особенно на магистрала със 6 степенната кутия е многжо икономично. Но е малко тромавичко и доста се позамисля като му дадеш газ докато тръгне.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Равносметката:
MiTo (1.6 jtd-m/120 hp) - 6.4/100 в София;
Giulietta (1.4 MultiAir/170 hp) - 8.4/100 в София.
Разкика от 2 литра в полза на MiTo, но Giulietta е много по забавна
"Аз ти разправям че дизеловото МиТо е скучно и тромаво ама ти не та не"
Хахах, не съм се противил че е мудно, но като му се раздава пълна газ на Dynamic живва. А че бензиновото турбо е по забавно СПОР НЯМА
"Аз ти разправям че дизеловото МиТо е скучно и тромаво ама ти не та не"
Хахах, не съм се противил че е мудно, но като му се раздава пълна газ на Dynamic живва. А че бензиновото турбо е по забавно СПОР НЯМА
При дизела разликата в поведението при режимите "динамик" и "нормал" е доста осезаема
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Колегата fiore има такава. На снимки изглежда чудесно. Записано е в обявата че е закупена от БГ, ако вземеш номер на шаси мога да съдействам за историята на колата и потдръжката й в ММ. Цената и е добра а и продавача е склонен на коментар.
Alfa Romeo MiTo 2014 1.4 MA TCT 135hp.
Привет на всички!
Имах щастието да покарам горепосочения автомобил. Моят беше в сервиза за поставяне на теглич и инсталиране на подгревна система на мотора и купето.
Впечатленията, които успя да ми направи МиТо реално не бяха много. Като цяло е един посредствен автомобил за фенове.
Окачването е добро, упавлението също. Звукоизолацията е много добра за този клас. Седалките са удобни за дълъг път. Отпред е широко. Инструментите са четливи и добре осветени, но изостават от конкуренцията доста. Дори едно Клио има по-съвременно табло. Отвън изглежда пипната колицата. Двигателя е изключително гъвкав на това купе, а ТСТ-то работи малко по-"дървено" на по- лекото МиТо сравнено с Жулиета. предполагам, че ръчните скорости ще са по-интуитивни и естествени за автомобилчето.
Разочарованията са повече поне за мен.
Материалите са доста "пластмасови" за цената си. Управлението на климатика е меко казано грозно, което е недопустимо за италиянците според мен. Липсва ефекта "УАУ" като влезе човек вътре. Разхода на гориво си е почти като на Жулиета- висок.
Не ми харесаха изобщо плата на седалките, въпреки че автомобила бе с най-високия клас обурудване. Някак си евтинееха, поне за мен.
Дизел или газ ще бъде по-разумната покупка за таз кола. Фиат от където и да го погледнеш, само формата е от Алфа Ромео.
Ако се абстрахира човек от цената в сравнение със братчетата си, колата е различна и не лоша.
Comment